Vi er alle i vor Grundejerforening medejere af fælleshuset. 
 
Vi håber, at mange vil benytte sig af huset til forskellige aktiviteter. Nøgle kan fås hos bestyrelsens ansvarlige for fælleshuset. Husk at forlade huset i den stand, man selv ønsker at finde huset i.
 
Det er også muligt at leje fælleshuset til fester. Her er vi i foreningen blevet enige om, at fælleshuset kun kan lejes til brug for foreningens beboere og kan derfor ikke lejes ud til personer, der ikke bor i foreningen. Beboere kan leje fælleshjuset til sig selv samt til familie "i lige linie", dvs. forældre og børn. Lejeren skal være til stede ved arrangementet. Bestyrelsen har udarbejdet folder, der beskriver forholdene ved leje, se folderen her.
 
Vær opmærksom på, at der er naboer, der skal tages hensyn til. Det gør du ved at lukke vinduer og døre ud mod beboelse efter kl. 22. Der skal være ro for omgivelserne efter kl. 24. Se også opslag, der hænger i fælleshuset.
 
Kalenderen nedenfor viser de dage, hvor fælleshuset er reserveret. For at reservere fælleshuset skal man henvende sig til Flemming Stephansen, som er ansvarlig for fælleshuset.
 
Pas godt på huset, det er vores alles ejendom!